Desarrollo de un producto carnico extendido con pulpa de pescado



Document title: Desarrollo de un producto carnico extendido con pulpa de pescado
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000006041
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dep Ciencia Tecnologia Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 27
Number: 96
Pages: 22-24
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Tilapia,
Pescado,
Mojarra,
Proteínas,
Productos cárnicos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fish,
Tilapia,
Mojarra,
Proteins,
Meat products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).