Correlacion entre los valores de bases volatiles totales en langostinos (pleoticus muelleri). Congelados, obtenidos por destilacion y microdifusion



Document title: Correlacion entre los valores de bases volatiles totales en langostinos (pleoticus muelleri). Congelados, obtenidos por destilacion y microdifusion
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000130895
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 14
Number: 68
Pages: 44-44
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Biología acuática,
Langostinos,
Pleoticus muelleri,
Bases volatiles,
Congelación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Aquatic biology,
Crawfish,
Pleoticus muelleri,
Volatile bases,
Freezing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).