Análisis de riesgos y puntos críticos de control en la elaboración de salamín tipo tandilero



Document title: Análisis de riesgos y puntos críticos de control en la elaboración de salamín tipo tandilero
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000177274
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Veterinarias, Tandil, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Ene-Mar
Number: 122
Pages: 48-52
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Embutidos,
Salami,
Staphylococcus aureus,
HACCP,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sausage,
Salami,
Staphylococcus aureus,
HACCP,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).