Tecnología para el procesamiento del nopal. Equipo para el desespinado del nopal verdura



Document title: Tecnología para el procesamiento del nopal. Equipo para el desespinado del nopal verdura
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000146357
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Centro de Investigación y Asistencia en Tecnología y Diseño del Estado de Jalisco A.C., Guadalajara, Jalisco. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 20
Number: 1
Pages: 10-11
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Nopal,
Agroindustria
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Nopal,
Agroindustry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).