Situación legal con respecto a la reducción de nitrosaminas, principalmente en productos cárnicos (1980)



Document title: Situación legal con respecto a la reducción de nitrosaminas, principalmente en productos cárnicos (1980)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000031597
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 10-12
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina,
Derecho
Keyword: Química de alimentos,
Salud pública,
Derechos especiales,
Carne,
Legislación,
Nitratos,
Nitritos,
Nitrosaminas,
Sorbatos,
Tocoferol
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Law,
Food chemistry,
Public health,
Special legislation,
Legislation,
Meat,
Nitrates,
Nitrites,
Nitrosamines,
Sorbates,
Tocopherols
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).