Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000258934 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Escamilla Castllo, Benjamín1 Varela Montellano, René Sánchez Tovar, Salvador A Solís Fuentes, Julio Alberto2 Durán de Bazúa, Carmen |
Institutions: | 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México 2Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México |
Year: | 2006 |
Season: | Nov-Dic |
Volumen: | 28 |
Number: | 6 |
Pages: | 24-31 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Salvado de arroz, Extrusión, Acidos grasos, Enzimas |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Rice bran, Extrusion, Fatty acids, Enzymes |
Document request | |