Propiedades de los alimentos completos regulación de los niveles de insulina y prevención de la ateroesclerosis



Document title: Propiedades de los alimentos completos regulación de los niveles de insulina y prevención de la ateroesclerosis
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000215803
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 25
Number: 4
Pages: 31-35
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Endocrinología,
Química de alimentos,
Alimentos funcionales,
Aterosclerosis,
Insulina,
Diabetes,
Cebada
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Endocrinology,
Food chemistry,
Functional foods,
Atherosclerosis,
Insulin,
Diabetes,
Barley
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).