Produccion de pectina citrica. Quimica, clasificacion y propiedades



Document title: Produccion de pectina citrica. Quimica, clasificacion y propiedades
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000068971
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 7
Number: 5
Pages: 22-30
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Pectina,
Clasificación,
Propiedades,
Aplicación
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Pectine,
Classification,
Properties,
Applications
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).