Proceso de maduración de las vainas de vainilla



Document title: Proceso de maduración de las vainas de vainilla
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000119805
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Asociación de Tecnólogos en Alimentos de México, Dirección División de Sabores, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 2
Number: 3
Pages: 4+-4+
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Plantas para uso industrial,
Fisiología vegetal,
Maduración,
Vainilla,
Vanilla planifolia
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biology,
Food chemistry,
Plants for industrial use,
Plant physiology,
Vanilla,
Vanilla planifolia,
Maturation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).