Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000216842 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Vázquez Bocanegrga, Víctor Cesar1 Hernández Avendaño, Rocío Cortés Noh, M. Miriam Monroy Rivera, José Alberto2 |
Institutions: | 1Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca. México 2Instituto Tecnológico de Veracruz, Veracruz. México |
Year: | 2004 |
Season: | Ene-Feb |
Volumen: | 26 |
Number: | 1 |
Pages: | 38-44 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Descriptivo, divulgación |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Maíz, Tortilla, Nixtamalización, Producción |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Maize, Tortilla, Nixtamalization, Production |
Document request | |