Optimización de la técnica de Microkjeldahl



Document title: Optimización de la técnica de Microkjeldahl
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000217582
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 23
Number: 3
Pages: 43-49
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Nitrógeno total,
Proteínas,
Técnica de Microkjeldahl,
Análisis cualitativo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Total nitrogen,
Proteins,
Microkjeldahl technical,
Qualitative analysis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).