Los estabilizantes le permiten desarrollar productos alimenticios novedosos. La fabricacion de yogurt por acidificacion directa



Document title: Los estabilizantes le permiten desarrollar productos alimenticios novedosos. La fabricacion de yogurt por acidificacion directa
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000079295
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Alimentos y Técnica S.A. de C.V, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 8
Number: 3
Pages: 25-26
Country: México
Document type: Reporte técnico
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Estabilidad,
Yogurt,
Procesos,
Acidificación
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Stability,
Yogurt,
Processes,
Acidification
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).