La importancia de los saborizantes en la industria alimentaria



Document title: La importancia de los saborizantes en la industria alimentaria
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000070423
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Takasago de México S.A, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 4-10
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química orgánica,
Saborizantes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Flavors
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).