La chía, alimento milenario



Document title: La chía, alimento milenario
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000216741
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 25
Number: 5
Pages: 20-29
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Salvia hispanica,
Acidos grasos,
Chía,
Acido alinolénico,
Fibra dietética
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Salvia hispanica,
Fatty acids,
Chia,
Alynolenic acid,
Fiber content
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).