Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000184033 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Sánchez Pardo, María Elena1 Jiménez García, Epifanio Calderón Domínguez, Georgina Duque Rodríguez, Lourdes Meraz Fonseca, Jezabel |
Institutions: | 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México |
Year: | 2001 |
Season: | Nov-Dic |
Volumen: | 23 |
Number: | 6 |
Pages: | 16-21 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Acido fólico, Pan dulce, Composición química, Vitaminas, Suplementación |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Folic acid, Sweat bread, Chemical composition, Vitamins, Supplementation |
Document request | |