Estudio de la influencia del ácido fólico en las características sensoriales, físicas y químicas del pan dulce "concha"



Document title: Estudio de la influencia del ácido fólico en las características sensoriales, físicas y químicas del pan dulce "concha"
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000184033
ISSN: 0187-7658
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 23
Number: 6
Pages: 16-21
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Acido fólico,
Pan dulce,
Composición química,
Vitaminas,
Suplementación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Folic acid,
Sweat bread,
Chemical composition,
Vitamins,
Supplementation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).