Estabilizantes en la elaboración de productos de panificación



Document title: Estabilizantes en la elaboración de productos de panificación
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000149615
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 19
Number: 6
Pages: 6-7
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Estabilizantes,
Panificación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Stabilizers,
Panification
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).