Estabilizante comercial para la elaboracion de una crema mixta en procesos en frio



Document title: Estabilizante comercial para la elaboracion de una crema mixta en procesos en frio
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000099232
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Alimentos y Técnica S.A. de C.V, Coordinacion Inv Desarrollo, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 11
Number: 2
Pages: 25-26
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Estabilizadores,
Cremas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Stabilizers,
Cream
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).