Estabilidad del pigmento de la flor de zempoalxochitl



Document title: Estabilidad del pigmento de la flor de zempoalxochitl
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000068951
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Ctr Interdisciplinario Inv Des Integral Comunidad Rural, Jiquilpan, Michoacán. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 7
Number: 4
Pages: 5-8
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Nutrición animal,
Angiospermas,
Compositae,
Pigmentos,
Luteina,
Estabilidad,
Tagetes erecta
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Biochemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Animal nutrition,
Angiosperms,
Compositae,
Pigments,
Lutein,
Stability,
Tagetes erecta
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).