Especias y aromas de especias desde su descubrimiento hasta el presente



Document title: Especias y aromas de especias desde su descubrimiento hasta el presente
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000065934
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 8
Number: 5
Pages: 3-12
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación, histórico
Disciplines: Biología,
Química,
Historia
Keyword: Botánica,
Química de alimentos,
Historia social,
Microbiología,
Especias,
Aroma,
Extractos
Keyword: Biology,
Chemistry,
History,
Botany,
Food chemistry,
Social history,
Spice,
Aroma,
Extracts,
Microbiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).