El triticale: un cereal totalmente nuevo que presenta muchas ventajas



Document title: El triticale: un cereal totalmente nuevo que presenta muchas ventajas
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000221164
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 26
Number: 2
Pages: 18-22
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Fitotecnia,
Triticale,
Trigo,
Centeno,
Hibridación
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Crop husbandry,
Triticale,
Wheat,
Rye,
Hybridization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).