El diseño sanitario de equipos para procesos de alimentos, con especial enfoque hacia productos fluidos



Document title: El diseño sanitario de equipos para procesos de alimentos, con especial enfoque hacia productos fluidos
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000153468
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 17
Number: 5
Pages: 11-17
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Diseño,
Sanidad,
Alimentos,
Productos fluídos
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Design,
Health,
Foods,
Fluid products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).