Efecto de la exposicion termica, el tiempo de reposo y el uso de un aditivo antiadherente sobre el pelado de la salchicha



Document title: Efecto de la exposicion termica, el tiempo de reposo y el uso de un aditivo antiadherente sobre el pelado de la salchicha
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000127828
ISSN: 0187-7658
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Iberoamericana, Dep Ciencias Nutricion Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 13
Number: 1
Pages: 3-10
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Salchichas,
Elaboración,
Aditivos,
Temperatura
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sausage,
Manufacture,
Additives,
Temperature
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).