Efecto de dos atmósferas modificadas sobre la fisiología del nopal verdura (Opuntia spp. variante Atlixco)



Document title: Efecto de dos atmósferas modificadas sobre la fisiología del nopal verdura (Opuntia spp. variante Atlixco)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000216839
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 26
Number: 1
Pages: 10-29
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Hortalizas,
Nopal,
Opuntia ficus indica,
Almacenamiento,
Fisiología
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Vegetables,
Cactus pear,
Opuntia ficus indica,
Storage,
Physiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).