Comparación del efecto de las condiciones de proceso sobre atributos de calidad en galletas elaboradas a base de dos fibras dietarias



Document title: Comparación del efecto de las condiciones de proceso sobre atributos de calidad en galletas elaboradas a base de dos fibras dietarias
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000183891
ISSN: 0187-7658
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 23
Number: 6
Pages: 4-15
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Fibra dietética,
Galletas,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fiber,
Cookies,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).