Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000183891 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Beltrán Orozco, M.C1 Cuahonte Hernádez, A Meléndez Pérez, R Fuentes Romero, E Zambrano Zaragoza, M.L |
Institutions: | 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México 2Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México |
Year: | 2001 |
Season: | Nov-Dic |
Volumen: | 23 |
Number: | 6 |
Pages: | 4-15 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Fibra dietética, Galletas, Calidad |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Fiber, Cookies, Quality |
Document request | |