Aprovechamiento de la sangre de la matanza



Document title: Aprovechamiento de la sangre de la matanza
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000046131
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de México, Esc Quimica, Toluca, Estado de México. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 24-26
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
México,
Proteínas,
Rastro,
Sangre-bovinos,
Subproductos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Abattoirs,
Blood proteins,
Bovines,
Byproducts,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).