Journal: | Industria alimentaria (México, D.F.) |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000232725 |
ISSN: | 0187-7658 |
Authors: | Maldonado Villalba, Lorena Yadira1 Filardo Kerstupp, Santiago Pérez Velázquez, Kristel Thelpalo Carballo, Blanca Stella Peña Ramírez, Maria de Jesús |
Institutions: | 1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Pachuca, Hidalgo. México |
Year: | 2005 |
Season: | Ene-Feb |
Volumen: | 27 |
Number: | 1 |
Pages: | 51-55 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Opuntia joconostle, Mermelada, Análisis sensorial |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Opuntia joconostle, Marmalade, Sensory analysis |
Document request | |