Algunos aspectos de la tecnología de alimentos en el Sistema Alimentario Mexicano (SAM) proposiciones sobre alimentos mejorados. III parte



Document title: Algunos aspectos de la tecnología de alimentos en el Sistema Alimentario Mexicano (SAM) proposiciones sobre alimentos mejorados. III parte
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000050012
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 3
Number: 5
Pages: 5-9
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Alimentos,
México,
Sistema Alimentario Mexicano,
Tecnología de alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Sistema Alimentario Mexicano,
Food technology,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).