Algunos aspectos de la tecnología de alimentos en el sistema alimentario mexicano (SAM) proposiciones sobre alimentos mejorados. II Parte



Document title: Algunos aspectos de la tecnología de alimentos en el sistema alimentario mexicano (SAM) proposiciones sobre alimentos mejorados. II Parte
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000050007
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 3
Number: 4
Pages: 5-8
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Administración y contaduría
Keyword: Química de alimentos,
Planeación,
Alimentos mejorados,
México,
SAM,
Tecnología de alimentos
Keyword: Chemistry,
Management and accounting,
Food chemistry,
Planning,
Food enrichment,
Food technology,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).