Cinetica de inactivacion termica en cremas de levadura industriales termolizadas



Document title: Cinetica de inactivacion termica en cremas de levadura industriales termolizadas
Journal: ICIDCA. Sobre los derivados de la caña de azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000019848
ISSN: 0138-6204
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Cubano de Investigación de los Derivados de la Caña de Azúcar, La Habana. Cuba
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 23
Number: 3
Pages: 10-14
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Química de alimentos,
Calor,
Cremas,
Biomasa,
Cinética,
Levaduras,
Inactivación
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Food chemistry,
Heat,
Cream,
Yeasts,
Biomass,
Kinetics,
Inactivation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).