Inactivación de polifenol oxidasa en fragmentos de manzana por escaldado



Document title: Inactivación de polifenol oxidasa en fragmentos de manzana por escaldado
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000152266
ISSN: 0188-9761
Authors: 1


Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Abr
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 245-250
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, divulgación
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Frutales,
Fisiología vegetal,
Manzana,
Escaldado,
Polifenol oxidasa,
Color del fruto
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Fruit trees,
Plant physiology,
Apple,
Blanching,
Polyphenol oxidase,
Fruit color
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).