Caracterización física, química y fisiológica durante lamaduración de diferentes cultivares de manzana



Document title: Caracterización física, química y fisiológica durante lamaduración de diferentes cultivares de manzana
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000162709
ISSN: 0188-9761
Authors: 1



Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 334-345
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Madurez del fruto,
Firmeza,
Sólidos solubles,
Pectinas,
Almidón,
Calidad del fruto,
Manzana
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Fruit ripening,
Firmness,
Soluble solids,
Pectins,
Starch,
Fruit quality,
Apple
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).