Efecto del sistema de producción sobre la calidad sensorial de filete ahumado de trucha arco iris, Oncorhyncus mykiss Richardson



Document title: Efecto del sistema de producción sobre la calidad sensorial de filete ahumado de trucha arco iris, Oncorhyncus mykiss Richardson
Journal: Hidrobiológica (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000221496
ISSN: 0188-8897
Authors: 1

2
3
Institutions: 1Universidad Autónoma de Chihuahua, Facultad de Zootecnia, Chihuahua. México
2Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Pachuca, Hidalgo. México
3Asociación de Productores de Trucha Región Madera A.C., Chihuahua. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 55-60
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología
Keyword: Pesca,
Peces,
Trucha arcoiris,
Calidad,
Sabor,
Olor,
Textura
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Fisheries,
Fish,
Rainbow trout,
Quality,
Flavor,
Smell,
Texture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).