Panificación con sustitutos de bromato



Document title: Panificación con sustitutos de bromato
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000171815
ISSN: 0328-4166
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Facultad de Química, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Jul
Volumen: 32
Number: 147
Pages: 78-81
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Panificación,
Bromatos,
Aditivos,
Harinas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Baking,
Bromates,
Additives,
Flour
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).