Nuevos desarrollos en la tecnica de panaderia y pasteleria



Document title: Nuevos desarrollos en la tecnica de panaderia y pasteleria
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000133222
ISSN: 0328-4166
Authors:
Year:
Season: Jun
Volumen: 28
Number: 119
Pages: 59-70
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Divulgación
Disciplines: Ciencia y tecnología,
Química,
Administración y contaduría
Keyword: Tecnología,
Química de alimentos,
Administración de la producción,
Industria,
Panadería,
Pasteleria
Keyword: Science and technology,
Chemistry,
Management and accounting,
Technology,
Food chemistry,
Production management,
Bakery,
Pastry,
Industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).