La heladeria en sus tres niveles : artesanal , semi-industrial e industrial en brasil y semi-industrial e industrial en estados unidos



Document title: La heladeria en sus tres niveles : artesanal , semi-industrial e industrial en brasil y semi-industrial e industrial en estados unidos
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000008465
ISSN: 0328-4166
Authors:
Year:
Season: May
Volumen: 19
Number: 113
Pages: 70-76
Country: Argentina
Language: Portugués
Document type: Ensayo
Approach: Divulgación
Disciplines: Administración y contaduría,
Economía,
Química
Keyword: Mercadotecnia,
Economía industrial,
Química de alimentos,
Brasil,
Helados,
Consumo,
Estados Unidos de América
Keyword: Management and accounting,
Economics,
Chemistry,
Marketing,
Industrial economics,
Food chemistry,
Brazil,
Ice cream,
Consumption,
United States of America
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).