Guindas y cerezas en conserva. Problemas y soluciones para su elaboración artesanal



Document title: Guindas y cerezas en conserva. Problemas y soluciones para su elaboración artesanal
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000143961
ISSN: 0328-4166
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Nacional del Comahue, Facultad de Ingeniería, Villa Regina, Río Negro. Argentina
2INTA AER El Bolsón, El Bolsón, Río Negro. Argentina
Year:
Season: Sep
Volumen: 30
Number: 131
Pages: 52-59
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Arte
Keyword: Química de alimentos,
Artesanías,
Cereza,
Conservas,
Envasado,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Arts,
Food chemistry,
Handicrafts,
Cherry,
Preserves,
Packing,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).