Estudio del efecto de la relacion tiempo - temperatura de almacenamiento sobre la supervivencia de tres microorganismos ( e. Coli , staph. Aureus y lactobacillus acidophilus )



Document title: Estudio del efecto de la relacion tiempo - temperatura de almacenamiento sobre la supervivencia de tres microorganismos ( e. Coli , staph. Aureus y lactobacillus acidophilus )
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000002476
ISSN: 0328-4166
Authors:

Year:
Season: Dic
Volumen: 19
Number: 111
Pages: 37-45
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Bacterias,
Química de alimentos,
Alimentos,
Almacenamiento,
Escherichia coli,
Staphylococcus aureus,
Lactobacillus acidophilus
Keyword: Biology,
Chemistry,
Bacteria,
Food chemistry,
Foods,
Storage,
Escherichia coli,
Staphylococcus aureus,
Lactobacillus acidophilus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).