Efecto de l - cisteina y proteasa sobre las caracteristicas de la masa para crackers



Document title: Efecto de l - cisteina y proteasa sobre las caracteristicas de la masa para crackers
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000010743
ISSN: 0328-4166
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional del Litoral, Fac Ingenieria Quimica; Inst Tecnologia Alimentos, Santa Fe. Argentina
Year:
Season: Feb
Volumen: 28
Number: 117
Pages: 60-61
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Masa,
Galletas,
Crackers,
Proteasas,
Cisteína
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Dough,
Crackers,
Proteases,
Cysteine-l
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).