Calidad sensorial de los helados



Document title: Calidad sensorial de los helados
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000141024
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: Abr
Volumen: 30
Number: 128
Pages: 51-53
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Sabor,
Calidad,
Helados,
Evaluación sensorial
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Flavor,
Quality,
Ice cream,
Sensorial test
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).