La complicada estructura de las cremas heladas



Document title: La complicada estructura de las cremas heladas
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000662
ISSN: 0325-3694
Authors:
Year:
Season: Jul
Volumen: 17
Number: 96
Pages: 22-24
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Emulsiones
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice cream,
Emulsions
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).