La yuca (manihot esculenta) como sustrato en procesos fermentativos



Document title: La yuca (manihot esculenta) como sustrato en procesos fermentativos
Journal: Gestión tecnológica (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000122627
ISSN: 0187-6546
Authors:

Year:
Season: Ago
Number: 4
Pages: 53-59
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Fitoquímica,
Angiospermas,
Yuca,
Manihot esculenta,
Fermentación,
Enzimas,
Biomasa
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Phytochemistry,
Angiosperms,
Cassava,
Manihot esculenta,
Enzymes,
Biomass
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).