Produccion , clasificacion y venta de carne en base a su valor



Document title: Produccion , clasificacion y venta de carne en base a su valor
Journal: Ganadero
Database: PERIÓDICA
System number: 000010859
ISSN: 0187-9324
Authors: 1
Institutions: 1University of California, Dept Animal Science, Los Angeles, California. Estados Unidos de América
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 18
Number: 5
Pages: 90-94
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Economía
Keyword: Bovinos,
Comercio nacional,
Canal,
Carne,
Calidad,
Producción,
Comercialización
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Economics,
Bovines,
Domestic trade,
Meat,
Quality,
Carcass,
Production,
Commercialization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).