Perspectivas do uso de proteinas de residuos de fermentacao. VI simposio brasileiro de alimentacao e nutricao, campus da Unisinos, Sao Leopoldo, RS, Brasil, 12-18 julho, 1981



Document title: Perspectivas do uso de proteinas de residuos de fermentacao. VI simposio brasileiro de alimentacao e nutricao, campus da Unisinos, Sao Leopoldo, RS, Brasil, 12-18 julho, 1981
Journal: Estudos leopoldenses
Database: CLASE
System number: 000032713
ISSN: 0014-1607
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 19
Number: 71
Pages: 185-188
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Hongos,
Fermentaciones,
Alimentos,
Fermentación,
Levaduras,
Proteínas,
Subproductos
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).