Solid-state fermentation of Bacillus thuringiensis tolworthi to control fall armyworm in maize



Document title: Solid-state fermentation of Bacillus thuringiensis tolworthi to control fall armyworm in maize
Journal: Electronic journal of biotechnology
Database: PERIÓDICA
System number: 000267116
ISSN: 0717-3458
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuaria, Meio Ambiente, Jaguariuna, Sao Paulo. Brasil
2Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuaria, Milho e Sorgo, Jaguariuna, Sao Paulo. Brasil
3Universidade Guarulhos, Guarulhos, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ago
Volumen: 4
Number: 2
Country: Chile
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Fermentaciones,
Biotecnología,
Spodoptera frugiperda,
Bacillus thuringiensis,
Fermentación en sustrato sólido,
Control biológico,
Bioplaguicidas,
Maíz
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Fermentation,
Solid state fermentation,
Bacillus thuringiensis,
Biological control,
Biopesticides,
Maize,
Spodoptera frugiperda
Full text: Texto completo (Ver HTML)