Aplicación del análisis por calorimetría diferencial de barrido (DSC) para la caracterización de las modificaciones del almidón



Document title: Aplicación del análisis por calorimetría diferencial de barrido (DSC) para la caracterización de las modificaciones del almidón
Journal: Dyna (Medellín)
Database: PERIÓDICA
System number: 000245403
ISSN: 0012-7353
Authors: 1

2
Institutions: 1Universidad del Valle, Bogotá. Colombia
2Universidad del Valle, Facultad de Ingeniería, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Jul
Volumen: 72
Number: 146
Pages: 45-53
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química industrial,
Química orgánica,
Almidón,
Calorimetría diferencial de barrido
Keyword: Chemistry,
Industrial chemistry,
Organic chemistry,
Starch,
Differential scanning calorimetry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).