Estudio de control de calidad antemortem y postmortem de la carne para la elaboracion de productos carnicos



Document title: Estudio de control de calidad antemortem y postmortem de la carne para la elaboracion de productos carnicos
Journal: Documentos básicos
Database: PERIÓDICA
System number: 000078285
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de México, Facultad de Química, Toluca, Estado de México. México
Year:
Number: 23
Pages: 183-193
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Productos cárnicos,
Carne,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat products,
Meat,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).