El proceso de coccion continuo y su repercusion sobre la economia energetica



Document title: El proceso de coccion continuo y su repercusion sobre la economia energetica
Journal: Cuba azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000079743
ISSN: 0590-2916
Authors:

Year:
Season: Oct-Dic
Pages: 13-17
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias,
Ingeniería,
Economía
Keyword: Gramíneas,
Ingeniería de energéticos,
Economía agrícola,
Agroindustria,
Caña de azúcar,
Energéticos
Keyword: Agricultural sciences,
Engineering,
Economics,
Gramineae,
Energy engineering,
Agricultural economics,
Agroindustry,
Sugar cane,
Energetics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).