Mitos y realidades de los productos enlatados



Document title: Mitos y realidades de los productos enlatados
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000001476
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Asociación de Fabricantes de Envases Metálicos A.C, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 16
Number: 4
Pages: 34-42
Country: México
Language: Español
Document type: Entrevista
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Industria,
Alimentos,
Conservación,
Procesamiento,
Contaminación,
Productos enlatados
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Foods,
Industry,
Pollution,
Processing,
Preservation,
Canned products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).