Los primeros libros de cocina: una revolución en la transmisión del conocimiento culinario en México (Parte I)



Document title: Los primeros libros de cocina: una revolución en la transmisión del conocimiento culinario en México (Parte I)
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000416541
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Investigaciones Antropológicas, Ciudad de México. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 41
Number: 3
Pages: 85-90
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Histórico
Disciplines: Medicina,
Antropología
Keyword: Antropología de la cultura,
Fuentes documentales,
Recetas de cocina,
Libros,
Siglo XIX
Keyword: Cultural anthropology,
Information sources,
Cuisine recipes,
Books,
XIX century
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).