El etiquetado frontal en los productos alimenticios ¿Qué información ofrece? ¿Cómo se elabora?



Document title: El etiquetado frontal en los productos alimenticios ¿Qué información ofrece? ¿Cómo se elabora?
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000394463
ISSN: 0186-3274
Authors:
1
1
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Tecnologia de Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 39
Number: 3
Pages: 84-90
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Etiquetado,
Información nutricional,
Regulación,
Iconos,
Consumidores,
Educación en salud
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Labelling,
Nutritional information,
Regulation,
Icons,
Consumers,
Health education
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).